Sunday, February 5, 2012

Kukeseene kanafilee risoto

Koostis :
2tk sibulat
400g risotto riisi
400g kukeseeni
3tk kanafileed
25ml valget veini
800ml puljongit
2 peotäit riiv parmesani juustu
sool, must pipar, karri
õli praadimiseks

Valmistusviis:
1. Hakkida sibulad, pruunistada pannil.
2. Lisada sibulale risoto riis, kergelt kuumutada, lisada pool veini kogusest, lasta veinil imenduda ja lisada viimane osa veinist pidevalt segades.
3. Puljongit hakata lisama kulbi kaupa, iga kulbitäit lasta korralikult imenduda ja ikka pidevalt segades.
4. Kukeseened pruunistada eelnevalt teisel pannil.
5. Kanafilee tükeldada väikesteks tükkideks, maitsestada karri ja soolaga ning pannil pruunistada (eraldi kukeseentest)
6. Kui risoto valmis ( milleks peab kuluma vähemalt 30min) lisada kanafilee ja kukeseened, koos kuumutada paar minutit, lisada parmesani juust. Korralikult läbi segada ja serveerida kohe!  
      
 

No comments:

Post a Comment